Tisztelt Szülők, Kedves Olvasó!

 Ez a tanév különleges a Lőrinci Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola életében.

2017. szeptemberében 50. alkalommal nyitotta meg kapuit intézményünk tanítványaink előtt.

E jeles évforduló alkalmából tavasszal nagyszabású rendezvényt tervezünk. A rendezvény keretében egy emléktáblát helyezünk el iskolánkban, kiállítást rendezünk régi iskolai dokumentumokból, fényképekből, eszközökből, továbbá  régi és új rajzokból, melyeket erre az eseményre készítenek diákjaink.

Egy jubileumi emlékkönyvet is szeretnénk készíteni erre a jeles alkalomra. Az emlékkönyvet néhány példányban nyomdában is elkészíttetjük, illetve a weblapunkon is megjelenítjük.

 A kiállítás és az emlékkönyv összeállításában segítséget szeretnénk kérni mindenkitől, aki valaha kapcsolatban állt, vagy jelenleg is kapcsolatban áll az iskolával.

 Aki az alábbi témakörök valamelyikében szeretne részt venni, késztetést érez, arra, hogy elmesélje milyen volt iskolánk az „ő idejében”, vannak olyan füzetei, könyvei, ellenőrzője, fényképei, amiket felajánlana a kiállítás idejére, vagy ebben az intézményben tanultak szülei és gyermekei is, kérem, jelezze iskolatitkárunknál vagy intézményünk bármely pedagógusának.

Létrehoztunk erre a célra egy email címet is, ahová várjuk digitális formában a hozzászólásokat, riportokat, interjúkat, fotókat.

Az email cím: jubileum.hunyisk@gmail.com, ahová 2018. január 31-ig, névvel, és telefonszámmal várjuk leveleiket, pályamunkáikat.

A kiállítás emléktárgyait az esemény után természetesen visszaszolgáltatjuk a tulajdonosoknak.

A témák:

Szívesen fogadunk a fentieken túl minden új ötletet a megemlékezéssel kapcsolatban.

 Az intézmény minden volt és jelenlegi dolgozójának nevében köszönöm az együttműködésüket!

 Bakosné Vörös Andrea

intézményvezető